DJ for 80's & 90's Party!

Back to Soul, Funk and more!
 

De beste 70, 80 & 90 jaren muziek!

 Je hebt er een week lang naar uitgekeken, maar eindelijk is het dan zover,… 

Tijdens het indrinken van de Pisang Ambon en Bessen Jus wisselen Wham, Madonna en Prince zich in vlot tempo af.  Een aantal jaren later klinkt ook de eerste hit van Marco Borsato uit de speakers van je woonkamer.  Het is zaterdagavond en het enige wat belangrijk is om te weten;  Wie draait er vanavond? 

Herken je het weer? 

We zijn terug in de jaren 80 en 90 waar het hoogtepunt van de week zich afspeelt op de dansvloer en waar maar één iemand de scepter draait. De DJ van de avond! Met de sound van TopPop , een draaitafel, authentieke discolichten en uiteraard een perfecte timing van de juiste hits, brengen wij jou weer terug in de sferen van toen!  De dansvloer staat vol And the Beat is on!

Muziek is een belangrijk onderdeel van een feest, het kan het feest maken maar ook breken. Als DJ wil ik graag bovengenoemde sfeer brengen op jullie feest. Natuurlijk hebben we vooraf je/jullie wensen besproken zodat je/jullie je hier op de avond zelf geen zorgen over hoeft te maken. Mijn doel is om je/jullie een onvergetelijk feest te bezorgen,...waar nog lang over nagepraat zal worden!